آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، تنفسی و سرطان را تا 20 درصد کاهش میدهد.
به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه ، محققان انگلیسی دریافتند مصرف آجیل حداقل هفت بار در هفته میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان و بیماریهای تنفسی را به طور میانگین تا 20 درصد کاهش دهد.
مواد مغذی موجود در آجیل، مانند اسیدهای غیراشباع چرب، پروتئین، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها ممکن است خواص ضد سرطانی و ضد التهاب قلبی داشته باشند.
شواهد نشان میدهد مصرف آجیل روزانه، از جمله بادام، مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد.
استفاده از تنقلات با پروتئین و فیبر میتواند گرسنگی بین وعدههای غذایی را نیز کاهش دهد.
این مطالعه در مجله پزشکی انگلستان ( NEJM ) منتشر شده است.