کانال تلگرام پایگاه خبری شمس
39

کاهش ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

شناسه خبر: 3533 - دوشنبه 2 دسامبر 2013 - سرویس: پزشکی سلامت - چاپ - نویسنده: سعید

آجیل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، تنفسی و سرطان را تا 20 درصد کاهش می‌دهد.

 

به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه ، محققان انگلیسی دریافتند مصرف آجیل حداقل هفت بار در هفته می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و بیماری‌های تنفسی را به طور میانگین تا 20 درصد کاهش دهد.

 

مواد مغذی موجود در آجیل، مانند اسیدهای غیراشباع چرب، پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها ممکن است خواص ضد سرطانی و ضد التهاب قلبی داشته باشند.

 

شواهد نشان می‌دهد مصرف آجیل روزانه، از جمله بادام، مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد.

 

استفاده از تنقلات با پروتئین و فیبر می‌تواند گرسنگی بین وعده‌های غذایی را نیز کاهش دهد.

 

این مطالعه در مجله پزشکی انگلستان ( NEJM ) منتشر شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری شمس در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری شمس محفوظ می باشد. طراحی شده توسط میلاد