» عمومی » پزشکی سلامت » کاهش ابتلا به سرطان با مصرف آجیل
پزشکی سلامت

کاهش ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

آذر 11, 1392 0017

آجیل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، تنفسی و سرطان را تا 20 درصد کاهش می‌دهد.

 

به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه ، محققان انگلیسی دریافتند مصرف آجیل حداقل هفت بار در هفته می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و بیماری‌های تنفسی را به طور میانگین تا 20 درصد کاهش دهد.

 

مواد مغذی موجود در آجیل، مانند اسیدهای غیراشباع چرب، پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها ممکن است خواص ضد سرطانی و ضد التهاب قلبی داشته باشند.

 

شواهد نشان می‌دهد مصرف آجیل روزانه، از جمله بادام، مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد.

 

استفاده از تنقلات با پروتئین و فیبر می‌تواند گرسنگی بین وعده‌های غذایی را نیز کاهش دهد.

 

این مطالعه در مجله پزشکی انگلستان ( NEJM ) منتشر شده است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

سعید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×