کانال تلگرام پایگاه خبری شمس
39

با خوردن این زوج شیرین دیگر جوش نمی زنید

شناسه خبر: 5888 - چهارشنبه 8 ژانویه 2014 - سرویس: پزشکی سلامت - چاپ - نویسنده: میلاد زارع
شاید شما هم به شکلات، ‌ گردو و آجیل و… علاقهٔ زیادی داشته باشید ولی برای جلوگیری از جوش زدن در صورت خود از خوردن آن‌ها پرهیز می‌کنید برای رفع این مشکل می‌توانید …

مواد غذایی گرم باعث ایجاد “آکنه” و جوش‌های مقاوم در روی پوست می‌شوند اما اگر مواد غذایی را همراه با موادی دیگر مصرف کرد می‌توان از آسیب‌های احتمالی آن جلوگیری کرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، مصرف چای با آب جوش و یا مصرف آجیل همراه با عسل از بروز جوش در صورت‌هایتان جلوگیری می‌کند.

پزشکان به افرادی که همواره خواستار پوستی صاف و شاداب هستند، ‌ توصیه می‌کنند تا برای جلوگیری از ایجاد جوش در صورت شکلات و آجیل و روغن‌های گیاهی از روی اصول و قواعد مشخص مصرف کنند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اگر می‌خواهید آجیل (فندق، ‌ گردو، ‌ بادام و…) مصرف کنید، بهتر است آن‌ها را با عسل و یا مواد غذایی با طبع سرد میل کنید تا طبع گرم آن خنثی شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری شمس در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری شمس محفوظ می باشد. طراحی شده توسط میلاد