900 رستوران در لیست بهترین ها قرار گرفتهاند و از بین آن ها 10 رستوران براساس قضاوت کارشناسان و متخصصان قضاوت و رتبهبندی شده انتخاب شد.
کارشناسان بدون این که با این رستورانها ارتباطی داشته باشند از غذای آن ها میخورند و قضاوت میکنند.
برادران روکا، خووآن، خوزپ و خوردی در این رتبه بندی از نظر مخلوط کردن غذاهای سنتی کاتالان و مدرن بودن تسلط کامل دارند.
در این رستوران غذاهایی غیر معمول با رنگ و بوی عالی از محصولات کاتالان ارائه میشود. منوی غذای آن ها موجب شد رتبه اول 2013 را کسب کنند.
آشپزی اسکاندیناوی، هیئت منصفه را تحت تاثیر قرار داد. ظرف غذایی که توسط «رنه ردزپی» سرو شد ظاهری عجیب داشت اما طعم شگفت انگیز آن بیانگر فرهنگ و مناظر دانمارک بود. منوی غذا متشکل از یک سری غذا و پیش غذا بود که توجه هیئت منصفه را جلب کرد.
غذاهای این رستوران سنتی و مدرینته مخلوط شده است. ظرف غذای «کاموفلاژ» نظر هیئت منصفه را به خود جلب کرد.
یک برش گوشت چرب که با پودرهای مختلف و کمی سبزیجات با کمی سس به شکل استتار شده توسط نظامی تزئین شده است؛ آشپزی عالی با ظاهری غیر عادی و متعجب کننده است.
این رستوران در منوی غذایی خود غذاهای بسیاری ارائه داده است که هرکدام آن ها با تخیلات شما بازی کرده و موجب شگفت زدگی تان میشوند.
آشپز، «آندونی لوییز آدوریز» با توجه به جزئیات در غذا و ظرف های غذا افکار شما را به شدت تحت فشار قرار میدهد؛ این رستوران به نظر هیئت ژوری مانندی ندارد.
مشکل بتوان حدس زد «دانیل هوم» چه غذایی تهیه کرده است. غذا خوردن در این رستوران یک تجربه منحصر به فرد است و تعجب شما را با تزئین و طعم غذاهایش برمیانگیزد. شاید بتوان گفت بهترین رستوران نیویورک است.
آلکس آتالا، آشپز، مورخ، گیاهشناس و خبره در تشخیص مواد تشکیل دهنده غذاهای اروپایی و مخصوصا غذاهای برزیلی است.
میوهها و سبزیجات عجیبی که در جاهای دیگر پیدا نمیکنید را برای تزئین غذاها استفاده میکند.
غذاهای سنتی انگلیسی قرن 14 با تزئینی مدرن مخلوط شدهاند و این چیزی است که به شما اطمینان خاطر میدهد.
توسط یک پدر و دختر در این رستوران غذاهای خیره کننده که تنها در این رستوران پخته میشود با بهترین مواد اولیه از مشتریان پذیرایی میشود.
«هینز ری تابور» و آشپزخانه وی مورد توجه هیئت منصفه قرار گرفت. مواد تشکیل دهنده منوی این رستوران بسیار نادر هستند. سرآشپز مزرعهای دارد که تمام محصولات غذایی رستوران را از آن جا تهیه میکند.
برخلاف نام فرانسوی این رستوران هیچ غذای فرانسوی در آن پیدا نمیشود. یوآخیم ویسلر در این رستوران غذاهایی ارائه میدهد که تمام مواد اولیه آن از سرزمین مادری وی تهیه میشود. منوی غذای این رستوران بیش از 25 نوع غذا دارد.