» 1مبارکه » شهرستان مبارکه » طالخونچه مبارکه قطب اصلی تولید زیره سبز در استان اصفهان
شهرستان مبارکه - مطالب ویژه

طالخونچه مبارکه قطب اصلی تولید زیره سبز در استان اصفهان

تیر 11, 1393 0022

به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مظاهر سلیمانیان اظهار کرد: این دهستان دارای آب و هوایی گرم و نیمه خشک است که از قدیم‌الایام کشاورزان منطقه به دلیل کمبود آب و عمدتاً مواجه شدن با شوری آب و خاک اقدام به کشت زیره سبز که گیاهی مقاوم به کم آبی است کرده‌اند که می‌توان گفت مردم طالخونچه با تدبیر توانسته اند با استفاده از این الگوی کشت که از زمان‌های دور در این منطقه مرسوم گشته است استفاده بهینه از اراضی کشاورزی وسیع دهستان جهت تولید و امرار معاش خود کنند.

مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان طالخونچه با بیان اینکه تولید امسال زیره به 66 تن رسیده است یادآور شد که امسال به دلیل کاهش بارندگی‌ها و منابع آبی و افت عملکرد تولید زیره از 500 کیلوگرم در هر هکتار به 300 کیلوگرم در هر هکتار شاهد کاهش 40 درصدی تولید زیره در منطقه بودیم. گفتنی است زیره سبز در دهستان طالخونچه به صورت نیمه دیم کشت می‌شود و پس از برداشت عمدتاً برای مصارف غذایی و دارویی به بازارهای داخل شهرستان و شهرستان‌های مجاور و استان‌های دیگر صادر می‌شود.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد زارع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×