» عمومی » فناوری اطلاعات » صدمات جبران ناپذیر زندگی آنلاین بر فعالیت روزمره
فناوری اطلاعات

صدمات جبران ناپذیر زندگی آنلاین بر فعالیت روزمره

آبان 1, 1392 109

به گزارش پرتال مرجع شهرستان مبارکه .سایتهای اینترنتی که دربرگیرنده شبکه های اجتماعی می شوند ممکن است رویاپردازیهای روزانه را به تعویق بیاندازند اما تحقیقات جدید نشان می دهد که ماهیت واقعی این سایتها تا چه حد تأثیرات مستقیمی روی زندگی ما دارد.

تحقیقات انجام شده توسط موسسه سیاست فناوری در واشنگتن نشان می دهد که هرساعتی که ما آنلاین سپری می کنیم به طور متوسط 16 دقیقه کمتر کار می کنیم.

سایتهای اینترنتی همچنین روی خواب ما هم تأثیرگذار هستند. برای هر ساعتی که آنلاین سپری می کنیم هفت دقیقه کمتر می خوابیم، 17 دقیقه کمتر در دنیای واقعی سپری می کنیم و دوستان خود را کمتر می بینیم.

اسکات والستن اقتصاددان و محقق این موسسه برای این مقاله با عنوان “وقتی آنلاین هستیم چه کاری انجام نمی دهیم” هشت سال اطلاعات درباره کاربران آنلاین را از سال 2003 تا 2011 بررسی کرده است.

والستن هر دقیقه ای را که آنلاین سپری می شود با 0.27 دقیقه کار کمتر مرتبط کرده است که در یک ساعت این رقم به 16.2 دقیقه کار کمتر می رسد. طی یک روز این رقم به 388.8 دقیقه یا شش و نیم ساعت و طی سال به معنای از دست دادن 8 روز در یک ماه است.

این محقق گفت: این تحقیق گام کوچکی برای درک تأثیرات اقتصادی اینترنت است. این ایده به وضوح نشان می دهد که زمان سپری شده و سهم مردم در فراغتهای آنلاین درحال افزایش است. تحلیلها نشان می دهد که فعالیتهای آنلاین جدید دست کم تا حدی به قیمت توجه کمتر به سایر فعالیتهای ما تمام می شود.

به ازای هر دقیقه فعالیت آنلاین کاربرها 0.28 دقیقه کمتر تلویزیون نگاه می کنند که این امر در یک ساعت به 16.8 دقیقه و هفت ساعت در روز به طور متوسط می رسد.

کاربران اینترنتی 0.12 دقیقه کمتر می خوابند و 0.05 دقیقه کمتر با دوستانشان معاشرت می کنند و این امر در یک سال به معنای از دست دادن 18 روزی است که می توانستیم به دیدن عزیزانمان اختصاص دهیم.

این روند همچنین روی تحصیل جوانان نیز تأثیرگذار است. جوانان کاربر اینترنت بیش از آنکه به کارهای مربوط به آموزش خود بپردازند در اینترنت وقت گذرانی می کنند.

نوجوانان 15 تا 19 ساله هفت ساعت در روز به طور متوسط به جای مطالعه از اینترنت و شبکه های اجتماعی استفاده می کنند.

والستن نتیجه گیری کرده است که از دست دادن زمان در دنیای واقعی می تواند روی اقتصاد ما تأثیرگذار باشد اما باید تحقیقات بیشتری انجام شود تا چگونگی این صدمه مشخص شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

سعید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×