پرخوری شبانه باعث بیاشتهایی در صبح می شود
به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه و به نقل از ایسنا ، سید محمد موسوی عضو هیات جامع طب ایرانی اسلامی ، يکی از علل بروز خشکی و بسترسازی بيماري هايي مانند حساسيتهای فصلی، آسم، لوپوس، بهجت و امثال آن را نخوردن صبحانه دانست و اظهار داشت: بی اشتهایی در صبح به دلیل این است که شب ها خوشمزه ترين و چربترين غذاها با حجم زياد خورده می شود، سپس بدن در خواب شبانه فرو می رود و به جز معده تمام اعضای بدن به استراحت میپردازد و صبح سرحال و شاداب از خواب بر می خيزد اما معده تا پاسی از شب مشغول هضم کردن غذا بوده و فرصت استراحت نیافته است؛ که قطعا طبيعی است که صبح خسته باشد.
وی با اشاره به اینکه در صورت ناشتا ماندن افراد تا ظهر مقادير زيادی صفرا و مواد ترشحی ديگر در معدهشان ريخته شده و سبب آسیب به معده میشود؛ تاکید کرد: باید شب ها شام بسيار سبک و با رعایت فاصله از خواب خورده شود، چون رگهايي در بدن هستند که فقط شب ها غذا می گيرند. همچنین ضمن صرف حتمی صبحانه، باید این وعده غذایی بسيار متنوع و اشتها برانگيز باشد.
این محقق و درمانگر طب سنتی لاغری و ضعف مفرط، بیماری تیروئید، سرگیجه و کم خونی و بروز و تشدید ميگرن را ناشی از نخوردن صبحانه بخصوص در کودکان دانست و گفت: بايد سفره صبحانه را از انواع خوردنی ها حتی به مقدار کم از هر نوع خوردنی اشتها برانگيز پر کرد تا بویژه کودکان از همان اوان زندگی بدنشان محکم و سالم شود.
موسوی با بیان اینکه کسانی که صبحانه نمیخورند، اغلب عصبی و تندخو میشوند؛ ادامه داد: در این صورت اعصاب فرد بتدریج ضعیف میشود و میزان تحمل انسان را نسبت به تنشهای گوناگون کاهش میدهد.
موسوی توجه به صبحانه خوب را عاملی در قوت طول روز، تقویت دید چشم ، پیشگیریکننده از ریزش مو، ازدیاد طول عمر توأم با سرحالی و شادابی عنوان کرد و افزود: علیرغم برخی از اظهارات غیرعلمی، صبحانه خوب باعث چاقی نمیشود، بلکه وزن بدن را به صورت متعادل نگاه داشته و با تقویت سیستم ایمنی، بدن را در مقابل امراض گوناگون مقاوم میسازد.
این محقق و درمانگر طب سنتی لاغری و ضعف مفرط، بیماری تیروئید، سرگیجه و کم خونی و بروز و تشدید ميگرن را ناشی از نخوردن صبحانه بخصوص در کودکان دانست و گفت: بايد سفره صبحانه را از انواع خوردنی ها حتی به مقدار کم از هر نوع خوردنی اشتها برانگيز پر کرد تا بویژه کودکان از همان اوان زندگی بدنشان محکم و سالم شود.
موسوی با بیان اینکه کسانی که صبحانه نمیخورند، اغلب عصبی و تندخو میشوند؛ ادامه داد: در این صورت اعصاب فرد بتدریج ضعیف میشود و میزان تحمل انسان را نسبت به تنشهای گوناگون کاهش میدهد.
موسوی توجه به صبحانه خوب را عاملی در قوت طول روز، تقویت دید چشم ، پیشگیریکننده از ریزش مو، ازدیاد طول عمر توأم با سرحالی و شادابی عنوان کرد و افزود: علیرغم برخی از اظهارات غیرعلمی، صبحانه خوب باعث چاقی نمیشود، بلکه وزن بدن را به صورت متعادل نگاه داشته و با تقویت سیستم ایمنی، بدن را در مقابل امراض گوناگون مقاوم میسازد.