پزشکی سلامت

گياهان رقيق کننده خون

بسياري از مواد غذايي که مردم مصرف مي کنند، حاوي ماده رقيق کننده خون است. به نقل از سايت «هلث مد» ، مواد غذايي حاوي ساليسيلات ، اسيد چرب امگا۳، ميزان بالاي ويتامين E يا آنتي بيوتيک رقيق کننده طبيعي خون به حساب مي آيد. البته اگر داروي رقيق کننده خون مصرف مي کنيد، بهتر است قبل از مصرف هر نوع گياه يا ادويه براي رقيق کردن خون، با پزشک مشورت کنيد. اگر قرار است عمل شويد، جراح را از داروهايي که مصرف مي کنيد، آگاه کنيد. زيرا در بيشتر موارد مصرف هر نوع دارو يا گياه يا ادويه دارويي را ۲ هفته قبل از جراحي بايد متوقف کرد. گياهان يا ادويه مفيد براي رقيق کردن خون عبارت است از:

دارچين: اين ادويه رقيق کننده خون است.

شويد: اگر چه اين گياه به عنوان رقيق کننده چندان مطرح نيست اما مصرف زياد آن همزمان با برخي داروها مي تواند واکنش ايجاد کند.

سير: قرن هاست که از اين گياه رقيق کننده خون به علت خاصيت درماني که دارد، استفاده مي شود.

ريشه شيرين بيان: اين گياه رقيق کننده خون است.

زينکوبيلوبا: علاوه بر افزايش گردش خون، مانع از لخته شدن خون مي شود.

زنجبيل: اگر چه از اين گياه بيشتر براي رفع حالت تهوع استفاده مي شود اما رقيق کننده قوي خون نيز به حساب مي آيد.

چاي کوهي: اين گياه در صورت مصرف با برخي داروها به حد خطرناکي باعث رقيق شدن خون مي شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا