شهرستان مبارکهعکسمطالب ویژه

(تصاویر) امحاء پیازهای آلوده در شهرستان مبارکه استفاده از سموم مختلف بالغ بر 50 برابر حد مجاز

رئیس محیط زیست شهرستان:با پيازكاراني كه سموم بيش از حد استاندارد و يا سموم غيرمجاز استفاده كنند، برخورد ميشود.

رئیس محیط زیست شهرستان مبارکه گفت: امروزکارشناسان محیط زیست همراه با کارشناسان شبکه بهدشت ودرمان وجهاد کشاورزی وماموران انتظامی شهرستان با حکم مراجع قضایی در مزارع کشاورزی حاضر و  د ر حضور آنان مزارع کشاورزانی که بیش از حد از سموم  غیر مجاز استفاده کرده بودند امحا ومعدوم گردید.
دکتر باقری دلیل معدوم سازی کشت های پیاز را استفاده ازبیش از حداز سموم غیر مجاز بیان کرد وافزود:بدلیل اثرات سوء سموم غیرمجاز و یا اثرات دز بیش از حد مجاز سموم ( مجاز و غیرمجاز) بر بهداشت و سلامتی انسان و سایر موجودات و آلودگی محیط زیست ، بعد از بازدیدهای شبانه روزی از منطقه، موارد تخلف شناسایی و پس از اخطار و امهال لازم و آزمایشهای مربوطه ، اداره محیط زیست مبارکه با همکاری فرمانداری، جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت با حضور نیروی انتظامی و با حکم قضایی ، اقدام به امحاء و معدوم سازی پیاز مزارع کشاورزان متخلف گردید.
وی با بیان اینکه آفت کشها و سموم در انسان موجب بروز بیماریهای پوستی ، قلبی، تنفسی و مسمومیت و بعنوان مثال آفتکشهای که در طبقه بندی مواد آلی پایدار یا pops قرار می گیرند در انسان بخاطر خاصیت تجمعی در بافتهای بدن متراکم و تجمع یافته و باعث جهش ژنی و سرطان میشوند تصریح کرد: آفت کشها و سموم ضمن اثرات سوء بر سلامت حيات وحش ،با جریانات جوی و انتقال در خاک و آب و رسوبات و … در سطح منطقه و جهان انتشار می یابندوبدلیل نیمه عمر محیط زیستی طولانی به صورت دائمی در طبیعت باقی میمانند.

 

IMG_0034 IMG_0033 IMG_0032 IMG_0031 IMG_0029 IMG_0023 IMG_0024 IMG_0025 IMG_0026 IMG_0027 IMG_0022 IMG_0021 IMG_0020 IMG_0019 IMG_0018 IMG_0013 IMG_0014 IMG_0015 IMG_0016 IMG_0017 IMG_0011 IMG_0009 IMG_0008 IMG_0007 IMG_0006 photo_2016-09-04_12-53-53 photo_2016-09-04_12-53-59 IMG_0003 IMG_0004 IMG_0005 photo_2016-09-04_12-53-43 photo_2016-09-04_12-53-29 photo_2016-09-04_12-53-21

 

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. با عرض سلام و خسته نباشید . اگر 50 برابر به گیاه سم زده شود گیاهسوزی شده و از بین میرود . و دیگر اینکه دو ماه قبل از برداشت پیاز به ان سمی نمی زنند و سم در این مدت دوره ماندگاریش از بین میرود . و باید به کشاورزان اموزش های لازم و تذکرات قبلی داده شود تا مرحله داشت پیاز بهتر شود و دیگر هیچ محصولی از بین نرود .

  2. گیاهسوزی در صورتی ایجاد می گردد که این میزان سم دریک مرحله استفاده شده باشد ودر صورت استفاده در دفعات متعدد گیاهسوزی رخ نمی دهد.ضمنا صحیح است که در صورت 2 ماه عدم سمپاشی باقی مانده سموم در محصول کاهش می یابد.اما بحث الودگی های زیست محیطی چه می شود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا