به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه وبه نقل از ایمنا ، فلفل قرمز را شاید همه افراد مصرف نکنند. این چاشنی خوش طعم و تند برای همه دلنشین نیست و بیشتر افراد تندی طعم آن را نمی توانند تحمل کنند. اما بهتر است بدانید که فلفل قرمز فواید بسیار زیادی دارد که از گذشته تاکنون همواره مورد استفاده قرار می گرفته است.
فلفل قرمز به هضم مواد غذایی کمک می کند و اگر بطور مداوم استفاده شود تاثیر بسزایی دارد. فلفل قرمز یک تسکین دهنده درد طبیعی است.
این ماده تند و آتشین بطور گسترده ای در گذشته در کاربردهای پزشکی استفاده می شده است و امروزه نیز در پماد ها و کرم های عضلانی و تسکین دهنده درد از فلفل قرمز استفاده می شود. فلفل حاوی ویتامین سی بسیار زیادی است و در بافت های بدن گرمای بسیار عمیقی ایجاد می کند و برای کاهش درد مفید است. پس اگر احساس درد داشتید می توان از فلفل قرمز استفاده کنید.