جلسه کارگروه سلامت – امنیت غذایی شهرستان مبارکه برگزار شد
جلسه کارگروه سلامت – امنیت غذایی شهرستان مبارکه با حضور مدیریت بهداشت محیط شهرستان، فرمانده حوزه بسیج اصناف شهرستان، هیات مدیره اتحادیه (آقایان ایرانپور، خلیلی و علیرضایی) و اعضای زیر مجموعه اتحادیه صنف خوار و بار و لبنیات فروشان شهرستان مبارکه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شمس، طی این جلسه قوانین جدید اداره بهداشت برای واحد های صنفی توسط مهندس محمود رجبی مدیریت بهداشت محیط شهرستان مبارکه به اطلاع اعضای اتحادیه صنف خوار و بار و لبنیات فروشان شهرستان مبارکه رسانده شد.
در پایان جلسه نیز موارد زیر به عنوان انتظارات اداره بهداشت از خوار و بار فروشان بیان شد:
- نگهداری مواد فاسد شدنی (تخم مرغ، سس مایونز، کشک مایع و فرآورده های لبنی) در یخچال
- عدم فروش کیک و شیرینی در واحد های صنفی
- عدم فروش مواد غذایی فاقد مشخصات (پولک و نبات، گز، ماست و…)
- چیدن کلیه مواد غذایی در مغازه و انبار بر روی پالت
- کلیه عمده فروشی هایی که تا بحال سردخانه ایجاد ننموده اند از توزیع مواد غذایی فاسد شدنی خودداری نمایند.