» اخبار ایران و جهان » مجلس «دولت ساخته» به سود کشور نیست/ معیشت مردم تدبیر می‌خواهد
اخبار ایران و جهان

مجلس «دولت ساخته» به سود کشور نیست/ معیشت مردم تدبیر می‌خواهد

دی 9, 1394 0012

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان با بیان اینکه مجلس آینده باید مجلسی مردمی و نیرومند باشد، گفت: این را همگان باید بدانند که مجلس‌های دولت ساخته نه به سود کشور است و نه به سود دولت خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حدادعادل سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در اولین نشست خبری با تبریک ولادت پیامبر(ص) و امام صادق(ع)، اظهار کرد: در برگزاری این نشست خبری باید توجه کنیم که هنوز تبلیغات رسمی انتخاباتی آغاز نشده است و ما تا تبلیغات انتخاباتی فاصله داریم؛ بنابراین در این مصاحبه قصد تبلیغ نامزد خاصی وجود ندارد و گفتگوی ما مربوط به فعالیت‌های عمومی انتخابات می شود که بخشی از آن را اصولگرایان بر عهده دارند.

وی افزود: باید مراقب باشیم که در این زمینه کاملاً در مرز قانون حرکت کنیم.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: آنچه در اولین نشست خبری گفتنی است، امیدواری به برگزاری یک انتخابات سالم، باشکوه و حضور آگاهانه مردم است و همچنین ابراز امیدواری درباره نتیجه انتخابات است که دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی با توان بیشتری در خدمت مردم و انقلاب باشند.

حداد عادل ادامه داد: در انتخابات طبیعتاً رقابت هست و صحبت از پیروزی و شکست هم وجود دارد؛ اما مهمتر از پیروزی یک جناح و شکست جناح دیگر، پیروزی ملت در مردم‌سالاری است، چرا که ملت ما در ۳۷ سال پس از پیروزی انقلاب همیشه در این میدان موفق بوده است.

وی تصریح کرد: انتخابات به خودی خود حکایت از حاکمیت مردم و حاکمیت اراده ملی به سرنوشت کشور دارد و ملت ایران با نشان دادن قدرت مردم‌سالاری دینی، بهانه را از دشمنان می‌گیرند و وحدت خود را به نمایش می‌گذارند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان با بیان اینکه انتخابات هم یک فرصت و هم یک تهدید محسوب می‌شود، گفت: اگر عاقلانه و مسئولانه عمل کنیم، انتخابات یک فرصت خوب برای وحدت ملی، هویت سیاسی و بصیرت یک ملت است.

حداد عادل خاطرنشان کرد: غرض از دعوت امروز برای برگزاری یک نشست خبری، اعلام تشکیل ائتلاف اصولگرایان است. ما اصولگرایی را وفاداری به اصول امام (ره) و انقلاب اسلامی می‌دانیم و مراد ما از اصول، اصولی است که امام (ره) و رهبری برای ادامه راه انقلاب بیان کردند و اصولگرایی تعبیری است در عالم سیاست مطابق با آنچه امام (ره) و رهبری مطرح کردند.

وی با بیان اینکه ما تقارن این نشست خبری را با سالروز بزرگداشت حماسه ۹ دی به فال نیک می‌گیریم، تاکید کرد: ما یادمان است که سال ۸۸ مردم در روز ۹ دی برای دفاع از ارزش‌ها و اعتقادات، به میدان آمدند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان ادامه داد: ما اصولگرایی را یک حرکت سیاسی برای دفاع از ارزش‌های مردم در روز ۹ دی می‌دانیم و در حالت کلی، پیام حماسه ۹ دی، نه گفتن به فتنه بود.

حداد عادل با اشاره به تشکیل شورای ائتلاف اصولگرایان، خاطرنشان کرد: در ائتلاف اصولگرایان هم تشکل‌ها و هم شخصیت‌های فعال سیاسی و هم روحانیون که همواره اصولگرایان در ارتباط با آنها تاکید داشتند، حضور دارند. از ماه‌ها پیش عده‌ای از نمایندگان تشکل‌ها و فعالان سیاسی از حضرات آیات یزدی، موحدی کرمانی و مصباح درخواست کرده بودند که اصولگرایان را در مسیر وحدت حمایت کنند.

وی تصریح کرد: آیت‌الله موحدی کرمانی از نمایندگان تشکل‌ها و شخصیت‌های سیاسی دعوت کرده‌اند تا این ائتلاف شکل گرفت. البته طبیعی است که تشکل‌های اصولگرایان سلایق مختلفی دارند؛ اما یکی از وظایف شورای ائتلاف این است که ساز و کاری تعیین کند که همه در امر انتخابات نقش داشته باشند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: سعی ما این است که مجلس مردمی و نیرومند تشکیل شود تا بتواند به دولت کمک کند، چرا که ما کمک به دولت را در درجه اول با همدلی می‌دانیم و سپس نقد سازنده را از مصادیق کمک به دولت تفسیر می‌کنیم.

حداد عادل با بیان اینکه مسئله مهم امروز کشور ما، مسئله اقتصادی است، گفت: کمک به تولید و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی از جمله موضوعات مهم امروز کشور است که ما با وجود یک مجلس مستقل می‌توانیم این امور را تحقق ببخشیم.

وی تصریح کرد: این را همگان باید بدانند که مجلس‌ دولت ساخته نه به سود کشور است و نه به سود دولت خواهد بود.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان از رسانه‌ها خواست تا در این انتخابات وظیفه بزرگ خود را انجام دهند و اخلاق را رعایت کنند، چرا که اگر رسانه‌ها به اخلاق تاکید داشته باشند، انتخابات خوبی خواهیم داشت.

حداد عادل در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه لیست تهران و همچنین لیست شهرستان‌ها تا چه اندازه تشکیل شده است؟ گفت: با توجه به اینکه هنوز صلاحیت ثبت‌نام‌کنندگان توسط شورای نگهبان اعلام نشده است، صحبت کردن در مورد فهرست انتخاباتی زود است و ما هم در حال حاضر به فهرست انتخاباتی نهایی نرسیده‌ایم؛ البته رایزنی‌های لازم انجام شده است.

وی افزود: در مراحل فعلی بیشتر از رایزنی در مورد تهیه لیست نهایی، سیاست‌های کلی حاکم بر لیست تهران و نامزدهای اصولگرایی در کل کشور مطرح است؛ یعنی ما سعی داریم که ترکیب مجلس آینده، ترکیبی باشد که کارآمدی لازم را داشته باشد و باید دقت شود که از تخصص‌های اقتصادی، مدیریتی و آشنا به دستگاه اجرایی در مجلس حضور داشته باشند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد: ما سعی داریم از همه قشرهای مختلف جامعه در فهرست اصولگرایان چه در تهران و چه در کل کشور حضور داشته باشند؛ بنابراین ما فعلاً سیاست‌‌های کلی در نظرمان است البته در تعیین فهرست نهایی ممکن است در فرصت باقی‌مانده یک جابجایی‌هایی در حوزه‌های انتخابیه صورت بگیرد که یک امر طبیعی در مسئله انتخابات است.

حداد عادل در ادامه در خصوص احتمال سرلیستی اش گفت: در مورد اصل فهرست هم صحبت نشده چه برسد به سرلیست.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارنظر اعضای فراکسیون رهروان در مورد وحدت اصولگرایان گفت: در طیف وسیع اصولگرایی، سلیقه ها و روشهای مختلفی وجود دارد. بعضاً این سلیقه ها متفاوت است. در هفته های گذشته مطالبی گفته شده که بوی وحدت از آن به مشام نمی رسد.

اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم اختلاف سلایق را حاکم نمی کنند

وی با تاکید بر لزوم شمول و جامعیت ائتلاف اصولگرایان به رغم اختلاف سلیقه ها، گفت: اصولگرایان با تجربه دوازده ساله ای که تحت این عنوان در فضای سیاسی داشته اند و با مرور بر پیروزی ها و شکست های گذشته که طبیعت کار سیاسی است، به این نتیجه رسیده اند که در انتخابات مجلس دهم اختلاف سلیقه ها را حاکم نکنند و بر هویت سازمانی خود اصرار نورزند.

وی تصریح کرد: در ائتلاف اصولگرایان، نمایندگان تشکل ها، هویت جدا از دیگران را پشت در شورا گذاشته و در جلسات شورا به عنوان یک اصولگرا حضور می یابند.

حداد عادل، فتنه و انحراف را دو خط قرمز مهم اصولگرایان خواند و گفت: از وزرای دولت قبل و پایداری ها نیز به عنوان نامزد در ائتلاف حضور دارند.

دشمنان مایل به بهبود وضعیت اقتصادی مردم نیستند

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان، مهمترین دغدغه نمایندگان در مجلس دهم را اقتصاد و معیشت مردم خواند و گفت: مردم می دانند که آمریکا علی رغم وعده هایش از تضعیف و مخالفت با انقلاب و نظام دست برنداشته است که دستبردهای اخیر به پولهای بلوکه شده ایران نمایانگر این موضوع است.

وی تصریح کرد: دشمنان به هیچ وجه مایل نیستند بهبود اقتصادی در وضعیت معیشت مردم صورت گیرد.

حداد عادل ادامه داد: مجلس و دولت باید دست به دست هم دهند و معیشت مردم را تدبیر کنند.

نماینده مردم تهران در خصوص محوریت جامعتین گفت: یکی از امتیازات و افتخارات اصولگرایان این است که از بیش از ۵۰ سال پیش مرجعیت و روحانیت این نهضت را آغاز کردند.

وی تصریح کرد: اعتقاد اصولگرایان به پذیرش هدایت و حمایت روحانیت، جلوه ای از اعتقاد به جداناپذیری دین از سیاست است و نشان دهنده مخالفت اساسی انقلاب با سکولاریسم است.

حداد عادل در پاسخ به سوال دیگری در خصوص الزامات برگزاری انتخابات پرشور و تائید صلاحیت ها گفت: لازمه برگزاری انتخابات پرشور، رقابت پرشور است که ما آن را از جلوه های زنده بودن یک ملت می دانیم.

وی ادامه داد: طبعاً همه جناح ها و تشکل ها با حداکثر ظرفیت خود و با نامزدهایی که صلاحیت آنها تائید شده در انتخابات شرکت می کنند.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان گفت: ممکن است برخی جناح ها رد صلاحیت برخی از نامزدهای خود را با برگزاری انتخابات پرشور در مغایرت ببینند اما به نظر ما اگر این رد صلاحیت ها در چارچوب قانون باشد، مغایرتی با قانون ندارد.

رد صلاحیت در چارچوب قانون، مغایرتی با برگزاری انتخابات پرشور ندارد

وی از شورای نگهبان خواست در چارچوب قانون، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد، صلاحیت نامزدهای انتخابات را بررسی کنند.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در خصوص عدم نامزدی محمدرضا باهنر در انتخابات دهم گفت: شرکت نکردن آقای باهنر در انتخابات مجلس دهم جزء نقشه های طراحی شده ائتلاف اصولگرایان نبوده است.

از تصمیم باهنر مبنی بر عدم ثبت نام برای مجلس دهم مطلع نبودم

وی با بیان اینکه بنده از عدم نامزدی آقای باهنر مطلع نبودم، گفت: تا آخرین ساعات ثبت نام نیز آقای باهنر امثال بنده را از این تصمیم مطلع نکردند.

حداد عادل اظهارداشت: زمانی که از این اقدام مطلع شدم به یاد مجلس هشتم افتادم. آقای باهنر که در مجلس هفتم نائب رئیس بنده بودند، در مجلس هشتم نیز تصمیم داشتند در انتخابات شرکت نکنند. اما بنده مطلع شده و ایشان را منصرف نمودم.

باهنر در صورت عدم حضور در مجلس هم برای انقلاب و اصولگرایان فعالیت می کند

حداد عادل، باهنر را فردی سیاسی و کارآمد در حوزه فعالیت های سیاسی خواند و گفت: فعالیت های سیاسی آقای باهنر، محدود به مجلس نیست. برخی اگر در مجلس نباشند، انگار در این دنیا نیستند اما آقای باهنر اگر در مجلس نباشد باز هم می تواند برای انقلاب و اصولگرایان فعالیت کند.

نماینده تهران اظهار داشت: ایشان تشخیص داده بعد از ۲۸ سال می تواند فضایی را برای ورود نیروهای جدید باز کرده و کنار بکشد.

وی عدم حضور باهنر در انتخابات مجلس دهم را انصراف از اصولگرایی ندانسته و گفت: این اقدام به ائتلاف اصولگرایان ضرر وارد نمی کند چون نعمت فراوان است.

نماینده مردم تهران در پاسخ به سوال خبرنگار اصلاح طلب مبنی بر شکل گیری شورای رهبری اصولگرایان و نقش ناطق نوری در این شورا گفت: تعبیر شورای رهبری اصولگرایان، تعبیری است که اولین بار از شما می شنوم. ما هیچ زمانی چنین تعبیری را به کار نبرده ایم.

حداد عادل گفت: بزرگانی مثل آقای مهدوی و عسگراولادی در رهبریت اصولگرایان حضور داشتند که امروز نیستند. اما این نکته بدین معنا نیست که شورای رهبری وجود دارد.

ناطق نوری در جمع اصولگرایان حضور دارد

وی تصریح کرد: اسم بردن از بنده و رجوع به آیت الله یزدی، موحدی و مصباح، سنت قدیمی بوده است.

حدادعادل گفت: آقای ناطق در جمع اصولگرایان حضور دارند و کمک و مساعدت می کنند.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص ارتباط رد صلاحیت ها با رفت و آمد نامزدها با رئیس دولت اصلاحات گفت: تلقی شورای نگهبان از این موضوع از حوزه اختیارات بنده خارج است. شورای نگهبان باید در این خصوص توضیح دهد و من صلاح نمی دانم از جانب شورای نگهبان صحبت کنم.

حداد عادل در خصوص علت تخریب‌های اخیر علیه وی گفت: این تخریب‌ها کار امروز و دیروز نیست و ادامه خواهند داشت. حرف‌های عجیب و غریبی در فضای مجازی زده می‌شود. در وقت این جلسه به دفاع از خودم نمی‌پردازم و در وقت مبسوط دیگری پاسخ خواهم داد.

وی از رسانه‌ها درخواست کرد در انتخابات مجلس دهم مراقب اخلاق باشند، زیرا اگر رویه تهمت زدن گسترش یابد، رسانه‌ها معنای خود را از دست می‌دهند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان تصریح کرد: رسانه‌های شناسنامه‌دار باید خواستار مرزهای اخلاق و قانون باشند و اجازه ندهند کسانی که در تاریکی قدم می‌زنند در این فضا حکومت کنند.

حدادعادل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به انتقاداتی که لاریجانی از جبهه پایداری دارد و زمان اندکی که تا انتخابات داریم، شورای ائتلاف اصولگرایان برای رسیدن به یک وحدت از کدام یک از این دو عبور می کند، گفت: ما ضرورتی به عبور از هیچ اصولگرایی نمی بینیم و تصور می کنیم در اصولگرایی این اندازه بصیرت وجود دارد که اختلافات گذشته را اصل قرار ندهند و با توجه به مصلحت انقلاب دست به دست هم بدهند و وحدت کنند.

از هیچ رد صلاحیتی استقبال نمی کنیم

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به انتقادات احمد توکلی از اظهارات آیت الله جنتی و هشداری که شما از تشکیل مجلس ششم دادید، آیا از رد صلاحیت اصلاح طلبان توسط شورای نگهبان استقبال می کنید یا خیر؟ تصریح کرد: به طور کلی ما از هیچ رد صلاحیتی استقبال نمی کنیم و در انتخابات رد صلاحیت را اصل قرار ندادیم.

وی ادامه داد: قانون انتخابات اجازه ثبت نام به هر کسی را می دهد و قبول دارید ممکن است کسانی شرکت کنند که به دلایلی صلاحیت نداشته باشند. بنابراین با توجه به قانون انتخابات رد صلاحیت یک امر طبیعی است و نکته ای که آقای توکلی گفته اند از سر دلسوزی و شورای نگهبان را به انصاف دعوت کرده است.

حدادعادل گفت: شورای نگهبان هم قاعدتا همین روش را خواهد داشت و در چارچوب قانون، کار خود را انجام می دهد زیرا قانون اسکلت ساختمان کار سیاسی و دستور زبان مفاهمه سیاسی است. قانون همواره باید محترم شمرده شود. در فتنه ۸۸ هم رهبر معظم انقلاب از آغاز تا پایان همواره همگان را به تبعیت از قانون فرامی خواندند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه حسین فدایی، دبیرکل جمعیت ایثارگران نامه ای به هاشمی رفسنجانی داده است و وی را با آیت‌الله منتظری و سرنوشت او مقایسه کرده، آیا شما با این نوع برخورد با رقیب موافق هستید یا خیر؟ اظهار کرد: آقای هاشمی یک نظراتی دارند و دیدگاه های خود را هم اظهار می کنند و وقتی هم کسی اظهارنظر می کند باید انتظار داشته باشد که دیگری هم نظر خودش را بدهد و نقد کند.

وی افزود: من نامه آقای فدایی به هاشمی رفسنجانی را نقد یک اظهارنظر در عالم سیاست می دانم و اگر این نقدها محترمانه و منطقی باشد، کشور از آنها آسیب نمی بیند.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه علت نیامدن لاریجانی در شورای ائتلاف اصولگرایان چیست و در نهایت مسیر شورای ائتلاف به سمت جبهه پایداری خواهد بود یا لاریجانی؟ توضیح داد: رئیس قوه به اعتبار جایگاه، مسئولیت و اشتغالاتی که دارد، معمولا در این نوع فعالیت ها شخصا حضور پیدا نمی کند.

حدادعادل گفت: وقتی من رئیس مجلس هفتم بودم در آن ائتلاف ۶+۵ که برای انتخابات مجلس هشتم تشکیل شده بود، حضور پیدا نکردم و نماینده هم نداشتم، اما این مساله به معنای اختلاف و تضاد نیست. ما از روز اولی که از شخصیت های اصولگرا برای حضور در شورای ائتلاف دعوت کردیم، شرط نگذاشتیم که حتما باید خودشان شرکت کنند و نماینده هم نفرستند.

وی اضافه کرد: در مجلس هفتم به هشتم و مجلس هشتم به نهم که ما شورای اصولگرایان داشتیم بعضی شخصیت ها بودند که نماینده‌شان شرکت می کرد و در دوره فعلی هم به همین صورت عمل می شود.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان تصریح کرد: ما از آقایان قالیباف، ولایتی، رضایی و لاریجانی برای حضور در شورای ائتلاف دعوت کردیم که آنها بعضا به دلایل گرفتاری و یا ملاحظات دیگر خودشان شرکت نکردند و فردی را به عنوان نماینده خود به جلسات شورا فرستادند و یا اینکه نماینده ای از یک تشکل همسو با خود برای این جلسات تعیین کردند.

لاریجانی طوری حرکت نمی کند که به ائتلاف اصولگرایان خدشه وارد شود

حدادعادل اظهار کرد: من اطمینان دارم که آقای لاریجانی هم طوری حرکت نخواهد کرد که در ائتلاف اصولگرایان خدشه ای وارد شود و اینکه آقای لاریجانی در قم اعلام کرده است به طور مستقل شرکت می کند، دلیلش این است که همیشه هر کسی از قم کاندیدا می شود، به طور مستقل در انتخابات حضور می یابد زیرا در قم فضای خاصی حاکم است و این نوع تقسیم‌بندی‌های سیاسی که در جاهای دیگر وجود دارد، در قم نیست.

وی گفت: آقای لاریجانی اصولگرا است و وحدت اصولگرایان یعنی جمع شدن اصولگرایانی که با یکدیگر اختلاف سلیقه دارند و قضیه اینقدر که شما فکر می کنید و می گویید، شور نیست.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در مورد فهرست انتخاباتی اصولگرایان در انتخابات خبرگان رهبری نیز با شورای ائتلاف تصمیم گیری می کنید یا خیر؟ اظهار کرد: در شورای مرکزی ائتلاف ما منحصرا درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی درباره فهرست خبرگان تصمیم گیری نمی کنیم، اما قاعدتا چون به لحاظ بافت و ساخت مجلس خبرگان این موضوع به شخصیت های روحانی مربوط می شود تا غیرروحانی، جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز به بررسی این مساله اولی هستند.

حدادعادل در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه ترکیب مجلس آینده را چطور پیش بینی می کنید؟ خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ایران انتخابات را نمی شود پیش بینی کرد زیرا ملت تصمیم می گیرند در آن کشورهایی که انتخابات به طور قطعی قابل پیش بینی است، دیگران جای مردم تصمیم گیری می کنند.

وی افزود: اما امیدواریم که مجلس آینده در خدمت کشور، به مردم و بر پایه اصول انقلاب اسلامی و معتقد به ولایت فقیه باشد.

توصیه ای به اصولگرایان؛ عبرت آموزی از گذشته

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوالی که چه تدبیری اندیشیده شده است تا سرنوشت انتخابات ۹۲ برای اصولگرایان تکرار نشود، عنوان کرد: ما راهکاری جز عبرت آموزی از گذشته توصیه نمی کنیم و بهترین راهکار این است که انسان باید گذشته را چراغ راه آینده قرار دهد و اگر در گذشته از تفرقه صدمه دیده ایم امروز باید همه تشکل ها سعی کنند کارهایی که در گذشته انجام دادند را امروز تکرار نکنند.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ساز و کار برنامه وحدت در شورای ائتلاف در حالت کلی چگونه است و برنامه های کمیته های فرعی چیست؟ توضیح داد: این شورا، شورای سیاستگذاری است و کارگروه های متفاوتی باید در آن تشکیل شود و در حال حاضر یک کارگروه برای تهیه، بررسی فهرست ها و تعیین مصادیق در نظر گرفته شده است.

حدادعادل ادامه داد: یک کارگروه اجرایی هم تشکیل شده است و کارگروه های دیگر هم در آینده شکل خواهد گرفت و من هم در نشست‌های خبری آینده جزئیات بیشتری را به اطلاع شما خواهم رساند.

http://media.mehrnews.com/d/2015/12/30/4/1954020.jpg

به این نوشته امتیاز بدهید!

م. موسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×