اخبار شهرستان مبارکه

رتبه نخست مبارکه در تولید زیره استان اصفهان

مسؤول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه گفت: محصول زیره شهرستان از نظر سطح زیر کشت و میزان تولید، جایگاه اول در استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش سایت شمس مبارکه و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، همایون حاتمی افزود: امسال 200 هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان مبارکه به زیر کشت زیره آبی رفته است که با متوسط عملکرد 200 کیلوگرم در هر هکتار، میزان 60 تن محصول، تولید و به بازار عرضه شده است.

وی، میزان اشتغال‌زایی در زمینه کشت و تولید محصول زیره را 400 نفر اعلام کرد و گفت: مصارف این محصول شامل دارویی، غذایی و صنعتی است.

حاتمی خاطرنشان کرد: براساس آمار تولیدات گلخانه‌ای سال زراعی 91-90 استان اصفهان، شهرستان مبارکه با میزان تولید سالانه 30 هزار و 330 تن محصولات سبزی و صیفی گلخانه‌ای اعم از خیار، گوجه، فلفل و ریحان، رتبه دوم تولید این محصولات را در استان اصفهان به خود اختصاص داد.

مسؤول باغبانی اداره جهاد کشاورزی مبارکه بیان کرد: در حال حاضر 160 هکتار گلخانه سبزی و صیفی به صورت صنعتی و سنتی در شهرستان موجود است که با عملکرد تولید بالای 200 تن در هر هکتار، سالانه بیش از 30 هزار و 330 تن محصول، تولید و به بازارهای میوه و تره‌بار استان اصفهان و شهرستان‌های مجاور عرضه می‌شود.

حاتمی افزود: از ویژگی‌های کشت گلخانه‌ای، بهره‌وری مناسب از منابع محدود آب و خاک، افزایش عملکرد در هکتار تا 10 برابر نسبت به کشت در فضای آزاد و امکان برداشت محصول در تمامی فصول است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا