کانال تلگرام پایگاه خبری شمس
39

محو خالکوبی همیشه امکان‌پذیر نیست

شناسه خبر: 4108 - شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - سرویس: پزشکی سلامت - چاپ - نویسنده: سعید

یک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: هیچ کدام از روش‌های رفع خالکوبی کاملا نتیجه‌بخش نیست و درصدی از آن برای همیشه باقی می‌ماند.

به گزارش سایت شمس شهرستان مبارکه و به نقل از ایسنا ، دکتر امیرهوشنگ احسانی، گفت: ‌انتقال عفونت‌های باکتریال و ویروس‌هایی چون مولسکو باعث بروز بیماری‌هایی مثل زگیل و گاها عامل زردخم می‌شود ولی اگر تماس سوزن با خون آلوده اتفاق بیفتد، ممکن است بیماری‌های خطرناک‌تری مثل HIV و هپاتیت را نیز منتقل کند.

 

وی ادامه داد: این بیماری‌ها در تمام افرادی که اقدام به خالکوبی می‌کنند بروز نمی‌کند اما در صورت ابتلا درمان سختی دارند. همچنین ممکن است در طولانی مدت خود را نشان بدهند که فرصت زیادی برای درمان آن بیماری وجود نداشته باشد.

 

وی با بیان اینکه برخی عارضه‌های پوستی نیز در مدت زمان کوتاهی خود را نشان نمی‌دهند، اظهار کرد: واکنش بدن به خالکوبی می‌تواند در قالب ضخیم، ملتهب و سفت شدن پوست حتی پس از سال‌ها بروز کند. حتی ممکن است ریه در واکنش به تاتو درگیر شود که البته عوارض شایعی نیست.

 

احسانی در رابطه با درمان و محو خالکوبی گفت: روش‌های زیادی برای این کار استفاده می‌شود ولی بهترین راهی که نتیجه خوبی را به دنبال دارد،‌ استفاده از لیزرها است که مطابق با رنگ و طرح هر تاتو به کار برده می‌شود.

 

این متخصص پوست، مو و زیبایی در ادامه به مردم توصیه کرد: برای از بین بردن خالکوبی به فردی که آن را انجام داده است، مراجعه نکنند چرا که باعث چند رنگ شدن خالکوبی می‌شود و عملیات محو آن را دشوارتر می‌کند. لیزر خالکوبی یک رنگ خیلی بهتر و نتیجه‌بخش‌تر از چند رنگ متفاوت است ولی این افراد معمولا برای پاک کردن از رنگ دیگری استفاده می‌کنند که خالکوبی پوشانده شود.

 

وی افزود: استفاده از چند رنگ مختلف باعث می‌شود که لیزرهای معمولی به محو خالکوبی کمکی نکند و برای از بین بردن آن نیاز به تراشیدن باشد که می‌تواند منجر به کلوئید یا گوشت اضافی شود.

 

احسانی با اشاره به اینکه روش جراحی با رفع خالکوبی عوارض خاص خود را دارد، عنوان کرد: این روش با توجه به لزوم آن به بخیه می‌تواند لکوئید یا گوشت اضافه به همراه بیاورد. همچنین استفاده از دستگاه RF که با سوزاندن طرح بر بازو، ابرو و لب خطر لکوئید را افزایش می‌دهد.

 

این متخصص پوست و مو ادامه داد: روش دیگری هم با عنوان “سیژن ساب” است که با طرح تاتو سمباده تراشیده می‌شود و نوعی نمک خاصی بر آن پاشیده می‌شود تا رنگ آن را خوب کند. همچنین اسید میوه نیز برای محو تاتو قابل استفاده است که نتیجه خوبی برای تاتوهای چند رنگ دارد ولی همچنان ریسک ایجاد لکوئید و گوشت اضافی در این روش بالا است.

 

وی در پایان گفت: استفاده از هر یک از این روش‌ها کاملا نتیجه‌بخش نیست و تا 80 درصد از این رنگ‌ها پاک می‌شود ولی از بین رنگ‌های موجود برای تاتو، رنگ‌های مشکی، قهوه‌ای، سیاه، سبز و آبی نتیجه بهتری دارند.

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری شمس در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

    تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری شمس محفوظ می باشد. طراحی شده توسط میلاد