کانال تلگرام پایگاه خبری شمس
39

طرز تهیه لبو پلو غذایی کاملا پاییزی

شناسه خبر: 3371 - شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ - سرویس: اخبار ورزشی - چاپ - نویسنده: میلاد زارع

در این مقاله طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش می دهیم. حتما یک بار آن امتحان کنید.

در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسان‌تر به چغندر یا لبو زیاد‌تر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم.

مواد لازم :

 مرغ پخته و ریز خرد شدهنصف یک عدد
 لبو پخته و خرد شدهچهار عدد
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
 برنج آبکش شده سه پیمانه
 پیاز سرخ شدهیک عدد
زعفران ساییده شدهیک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه :
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.
اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. ( اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند )
درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری شمس در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

    تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری شمس محفوظ می باشد. طراحی شده توسط میلاد