اخبار ورزشی

طرز تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای

این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی “کونفه” و در زبان عربی ” كنافة” نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است.  مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.

مواد لازم برای شربت کونفه:

 آب 1 فنجان
 شکر 1 فنجان

مواد لازم برای کونفه کاداییف(شیرینی ترکیه ای):

 خمیر کاداییف 150 گرم
 کره 100 گرم
 کره اضافی برای چرب کردن ظرف 1 قاشق غذاخوری
 پنیر، خرد شده 100 گرم
 پسته، آسیاب شده برای تزئین 1 قاشق چایخوری

 

دستور تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای:

1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا