» عمومی » پزشکی سلامت » پروتئین‌های پوست ماهی از ورود میکروب به بدن دیابتی پیشگیری میکند
پزشکی سلامت

پروتئین‌های پوست ماهی از ورود میکروب به بدن دیابتی پیشگیری میکند

اردیبهشت 21, 1394 0010

بر اساس تحقیقات جدید، کلاژنی که در ماهی تیلاپیا وجود دارد، بافت‌های صدمه دیده پوست را سریع بهبود می دهد
در گذشته از کلاژن‌های گاو و خوک و بز برای التیام زخم‌های پوستی استفاده می‌کردند ولی چون این کار باعث انتقال بیماری از حیوان به انسان می‌شد، محققان برای رفع این مشکل از کلاژن موجود در ماهی تیلاپیا استفاده کرده‌اند.
کلاژن یک پروتئین ساختاری است که در یک چهارم تمام پروتئین‌های بدن یافت می‌شود. این پروتئین یکی از ترکیبات اصلی تاندون، پوست، استخوان، غضروف، رگ‌های خونی و غشاء است؛ همچنین حاوی ژن‌های محرکی است که پروتئین‌های محل آسیب دیده در بدن را تحریک می‌کند و باعث می‌شود بافت آسیب دیده به سرعت التیام یابد.
یکی از مهم‌ترین کاربردهای این روش برای درمان زخم‌های بیماران دیابتی است که از کلاژن برای پانسمان زخم استفاده می‌شود.
این روش مانع ورود باکتری‌ها به پوست می‌شود و ضد آلرژی است.

fish

به این نوشته امتیاز بدهید!

م. موسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×