کانال تلگرام پایگاه خبری شمس
39

امام جمعه مبارکه : آموزش و آگاهی، حلقه‌های گمشده عرصه منابع طبیعی

شناسه خبر: 28913 - سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - سرویس: شهرستان مبارکه, مطالب ویژه - چاپ

امام جمعه مبارکه گفت: بهره گیری درست از عرصه های منابع طبیعی نیازمند علم، آگاهی و آموزش است و در این راه باید همه مردم و مسوولان تلاش کنند.

به گزارش پایگاه خبری شمس شهرستان مبارکه، حجت الاسلام محمدجواد محمدی در گردهمایی یک روزه ائمه جمعه و جماعات این شهرستان که با همکاری اداره منابع طبیعی و ستاد اقامه نماز شهرستان مبارکه برگزار شد، بیان داشت: طبیعت، یکی از موهبت های بزرگ الهی است و شکر این نعمت، حفاظت از آن است.
وی افزود: همه ما وظیفه داریم برای درست زندگی کردن و نیز برای نسل های آینده از منابع طبیعی محافظت کنیم.
امام جمعه مبارکه با اشاره به مسوولیت کارکنان منابع طبیعی در زمینه انتقال میراث طبیعی به نسل های آینده گفت: این اداره باید موضوع حفظ منابع موجود را جدی گرفته و به مسوولیت الهی و قانونی خود در این زمینه عمل کند.
وی با اشاره به اهمیت مسئله حفاظت از منابع آب و خاک که یکی از ضروریت های اساسی است، افزود: حفظ منابع طبیعی، آب و خاک در گرو همکاری و مشارکت مردمی و همگانی است.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه عدم توجه به حفظ منابع آب و خاک و منابع طبیعی باعث محقق نشدن توسعه پایدار می شود، تصریح کرد: باید تمام مسوولین و مردم ضرورت حفظ و حراست از منابع طبیعی و عرصه های ملی را مدنظر قرار دهند.
وی گفت: شاکله قرآن با طبیعت پیوند و گره خورد و اگر کسی طبیعت را خوب نشناسد نمی تواند به درک عمق مفاهیم قرآن دست پیدا کند. محمدرضا اعتمادی سرپرست فرمانداری شهرستان مبارکه هم در این گردهمایی گفت: منابع طبیعی بعنوان ثروت ملی هر كشور محسوب می شود که به همه و خصوصا نسل های آینده تعلق دارد بنابراین باید از آنها حفاظت شود.
وی بر حفاظت از منابع طبیعی شهرستان مبارکه، بهینه سازی مصرف آب تاکید کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان مبارکه انجام امور تبلیغاتی را برای تشویق و ترغیب کشاورزان و همچنین مردم برای حفاظت از منابع طبیعی و نگهداری از ثروت های ملی و انفال لازم و ضروری خواند.
وی گفت: اگر حفاظت از پوشش مراتع و منابع طبیعی انجام نشود با مشکلات و مسایل زیادی در حوزه اکولوژی زیستی روبرو خواهیم شد.
اعتمادی با تقدیر از تلاش های مجموعه منابع طبیعی شهرستان مبارکه در صیانت از اراضی ملی، راهکار اصلی در حفظ منابع طبیعی را فرهنگ سازی و مشارکت مردم دانست و افزود: همه مردم و مسوولین باید با آگاه سازی مردم و اطلاع رسانی در خصوص اثرات جبران ناپذیر تخریب منابع طبیعی، احساس مسوولیت عمومی را تقویت کنند.
وی با بیان اینکه منابع طبیعی و فواید آن بر چرخه زندگی انسان ها به خوبی تبیین نشده است، گفت: باید با استفاده از سازمان های مردم نهاد و گروه های فعال اجتماعی، حضور و مشارکت مردم را در صیانت از منابع ملی تقویت کرد.
کسری طاهری رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مبارکه هم در این گردهمایی گفت: حفظ و صیانت از منابع طبیعی به ارتقای فرهنگ عمومی و جلب مشاركت مردمی بستگی دارد.
وی اضافه کرد: حفاظت از منابع طبیعی باعث كنترل سیلاب، ریزگردها، كاهش تأثیر تغییرات اقلیمی، كنترل رانش ها و لغزش ها، كاهش خشكسالی و حفظ آب و خاک خواهد شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مبارکه ایجاد عزم ملی برای احیای منابع طبیعی تجدید شونده، توسعه پوشش گیاهی برای حفاظت و افزایش بهره وری مناسب، سرعت بخشیدن به روند تولید این منابع، ارتقا فرهنگ عمومی و جلب مشاركت مردم، شناسایی و حفاظت منابع آب و خاک و تلاش برای حفظ و توسعه منابع طبیعی را از سیاست های مورد تایید و تاكید در این بخش عنوان كرد.
طاهری بر لزوم فرهنگ سازی اساسی، آشنایی بیشتر مردم و تشویق و ترغیب آنان را برای استفاده درست و صحیح از منابع طبیعی و حفظ و حراست این منابع ضروری دانست.
وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی مناسب و استفاده از راهکارهای اساسی بتوان شاهد توسعه منابع طبیعی و کاهش تخریب زمین باشیم.

39
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری شمس در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

    تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری شمس محفوظ می باشد. طراحی شده توسط میلاد