کانال تلگرام پایگاه خبری شمس
39

آموزش تهیه سالاد فصل

شناسه خبر: 276 - یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - سرویس: اخبار ورزشی - چاپ - نویسنده: میلاد زارع

موادلازم:
کاهو : ۲ بوته کوچک
خیار: ۳ عدد
گوجه: ۳ عدد
هویج: ۲ عدد
شکر: به اندازه دلخواه
کلم قرمز: ۱ عدد کوچک
سس مایونز: ۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنج: به اندازه لازم
پرتغال آب گرفته :۱ عدد
نمک : کمی

کاهو و کلم قرمز را جدا جدا کنید. خیارها و گوجه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ظرف سالاد را کنار دستتان قرار دهید. ابتدا کاهو را در دیس سالاد بریزید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید. کمی نمک و کمی شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید. آب ۱ عدد پرتغال یا نارنج را بگیرید و به سس اضافه کنید سس آماده شده را روی سالاد بریزید.

یک نکته در مورد کلم قرمز:

برای اینکه کلم های شما در سالاد ترد شود می توانید بعد از خرد کردن و شستن کلم ها آن را در مخلوط آب و نمک و ۲ قاشق سرکه بریزید یک جوش که زد در آبکش خالی کنید.

 

salad2

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری شمس در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    شما هم دیدگاهی برای این مطلب ارسال کنید

    تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری شمس محفوظ می باشد. طراحی شده توسط میلاد