» اخبار ایران و جهان » اخبار ورزشی » آموزش تهیه سالاد لبنانی (عربی) تبوله
اخبار ورزشی

آموزش تهیه سالاد لبنانی (عربی) تبوله

مهر 7, 1392 0013

سرشار از مواد مغذی و سالم است.
مواد لازم:
بلغور گندم: نصف پیمانه
آب: 2 پیمانه
جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه
نعنا: نصف پیمانه، خرد شود.
پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود.
گوجه‌فرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود.
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری
آب نصف یک لیمو
نمک: مقدار لازم

روش تهیه:

• درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 – 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.

• بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.

• درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.

• سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• سالاد تبوله را یا می‌توانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.

salad

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد زارع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×