اثر معجزه آساي كرفس در رفع “سرماخوردگي”
به گزارش سایت شمس مبارکه دكترسیدنصر الدين رضوي زادگان در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران با تأكيد بر بيماري هاي شايع فصل پاييز گفت: سرماخوردگي در فصل پاييز شايع ترين علل مراجعه افراد به مطب است كه در اين خصوص شناخت افراد نسبت به سرماخوردگي ويروسي عفوني و باكتريايي و راه هاي پيشگيري، در سلامتي و بهبودي سريع بيمار مهم است.
وي افزود: پرهيز از عامل سرماخوردگي و تقويت سيستم ايمني بدن با مصرف ميوه و سبزيجاتي چون ليمو، پرتغال، كرفس، شلغم ، لبنيات و ماهي، حاوي ويتامين C و املاح مفيد، مهمترين راه هاي پيشگيري از اين بيماري است.
همچنين مریم مهر آذری متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: برگ كرفس حاوي مقدار زيادي ويتامين A (بتاكاروتن) و ساقه كرفس منبع غني ويتامين هاي گروه B اسيد فوليك و C، املاح پتاسيم، كلسيم، منيزيم، آهن، فسفر، سديم و چند نوع از اسيد آمينه ضروري است.
وي ادامه داد: اين سبزي مفيد مي تواند مكمل خوبي براي زيبايي پوست و مو باشد و نوشيدن آب آن سه روز در هفته نه تنها به سلامتي قلب و دستگاه گوارش كمك كرده بلكه پوست شادابتري نسبت به بقيه دارند.
به گفته اين متخصص تغذيه افرادي كه ناخن شكننده دارند با خوردن آب كرفس و كلسيم موجود مي توانند به رشد و ترميم مو و ناخنها كمك كنند.
وي با اشاره به اينكه فشار خون يكي از مشكلات جامعه امروزي محسوب ميشود اظهار داشت: تحقيقات نشان داده مصرف هفتگي روزانه آب كرفس، نقش مؤثرتري در كاهش فشار خون داشته و اگر افراد به طور مداوم آب كرفس مصرف كنند فشار خون نرمال مي شود.