عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با هشدار اين موضوع كه پدران و مادران نبايد به دليل ترس از افزايش کلسترول بد و چربي اشباع مانع مصرف گوشت در کودکان و نوجوانان شوند، گفت: «مصرف گوشت براي رشد كودكان بسيار مناسب است و متخصصان موارد بسياري از کوتاه قدي، کمبود رشد و شکستگي استخوانها را در کودکان و بهخصوص نوجوانان را به دليل عدم مصرف گوشت که يک ماده حاوي پروتئين حيواني است، گزارش کرده و در مورد مصرف نکردن گوشت هشدار دادهاند.»
دكتر صفوی تصريح كرد: «همچنين عدم مصرف گوشت در كودكان، رشد مغزي و فيزيکي آنها را کند ميکند و کودکاني که گوشت نميخورند، احساس خستگي بيشتر، بيتفاوتي نسبت به محيط اطراف خود و کاهش تمرکز و گاهي افسردگي دارند.»
اين متخصص تغذيه در ادامه با اشاره به اينكه گوشت حاوي آهن، روي ويتامين B12 است و مطالعات جديد ثابت کرده اين ماده خوراكي، داراي اسيدلينولئيک مرکب؛ يك ماده ضدسرطان قوي است، گفت: «متخصصان مصرف روزانه 80 تا 90 گرم گوشت را توصيه ميكنند كه در کشور ما هم سرانه مصرف گوشت در روز، 80 گرم است و توصيه ميشود در هفته، 2 نوبت بهجاي گوشت قرمز نيز از ماهي و همچنين 2 نوبت گوشت مرغ مصرف شود تا از ابتلاي به افزايش کلسترول بد خون و بيماري نقرس جلوگيري شود.»
وي در ادامه افزود: «متاسفانه در موارد بسياري كودكان تمايل زيادي به مصرف گوشت ندارند درحالي كه فقدان گوشت و محصولات حاوي پروتئين حيواني باعث توقف روند رشد کودک و حتي نوجوان ميشود و آنها را در معرض کوتاه قدي و عدم رشد مناسب قرار دهد.»
ایشان در پايان با تاكيد بر نظارت والدين بر نوع تغذيه كودكان اظهار داشت: «مصرف روزانه 4 سهم از واحد گوشت كه حدود 120 گرم است براي کودکان و نوجوانان سالم و 3 سهم که حدودا 90 گرم گوشت است براي بزرگسالان سالم توصيه ميشود.»