» 1مبارکه » اخبار شهرستان مبارکه » شهرداری مبارکه » نخستین ایستگاه های دوچرخه شهری شهرستان درشهر مبارکه راه اندازی شد
شهرداری مبارکه - مطالب ویژه

نخستین ایستگاه های دوچرخه شهری شهرستان درشهر مبارکه راه اندازی شد

خرداد 1, 1398 0016

اين روزها دوچرخه‌سواري به عنوان يكي از شبكه‌هاي حمل و نقل پاك در اغلب كشورهاي پيشرفته دنيا شناخته مي‌شود و دولتها سعي مي‌كنند براي كاهش هزينه‌هايي از جمله سوخت، تاسيس زير ساخت‌هاي بزرگ راهي، كاهش هزينه‌هاي تصادفات، آلودگي‌هاي زيست محيطي، و … از اين سيستم پاك كه فوايد بي‌شماري دارد بهره‌ بگيرند. دوچرخه سواری ، ورزشی هوازی است که به استقامت قلب و عروق کمک می کند. از مهمترین فواید دوچرخه سواری می توان به بالا بردن مصرف اکسیژن بدن، تقویت قدرت عضلانی پاها، تقویت توانایی بدن برای جلوگیری از ساخت اسید لاکتیک و کاهش درصد چربی بدن اشاره کرد.
نخستین ایستگاه های دوچرخه در شهر مبارکه با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مبارکه و جمعی از مسئولان عصر سه شنبه همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) طی مراسمی راه اندازی شد.
این ایستگاه ها در میدان انقلاب و پارکینگ شهدای ایرانپور مستقر هستند.
سید محسن هاشمی شهردار مبارکه در این مراسم گفت: راه اندازی این ایستگاه با هدف تقویت ورزش همگانی و استفاده همگان و تکیه بر توسعه و ترویج ورزش می باشد .
وی ، با بیان اینکه شهروندان می توانند فقط با ارائه کارت شناسایی دوچرخه تحویل بگیرند، یادآورشد: در صورت استقبال گسترده مردم، شهرداری تعداد ایستگاه های دوچرخه را افزایش می دهد. توسعه فضاهای ورزشی در پارک‌ها و محلات سطح شهر و برخی مجموعه‌های تفریحی بسیار ضروری است که شهروندان می‌توانند با مراجعه به این مراکز از مزایای اجرای این طرح استفاده نمایند.
هاشمی با اشاره به اینکه اجرای این طرح گامی موثر در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ورزش و ارتقای سطح سلامت شهروندان می باشد گفت: کاهش آلودگی های زیست محیطی و کاهش ترافیک در نقاط پر تردد شهر از دیگر اهداف اجرای این طرح است.از شهروندان خواستاریم که ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هنگام استفاده از دوچرخه، در حفظ و نگهداری این دوچرخه ها یاری رسان شهرداری باشند .
دکتر خالوزاده رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه نیز در این مراسم با اشاره به این نکته که ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه در مبارکه نیازمند برنامه‌ریزی مدون است، مطرح کرد: در مرحله نخست این طرح باید فرهنگ استفاده صحیح از دوچرخه نهادینه شود تا بتوان بدین واسطه گام بزرگ در استفاده شهروندان از وسایل نقیله پاک برداشت.باید با بسترسازی مناسب امکان استفاده شهروندان از دوچرخه را در سفرهای روزانه اشان فراهم ساخت و فرهنگ سازی لازم برای استفاده از این وسیله را انجام داد.
وی افزود : هزينه‌هاي مصرف سوخت، احداث پاركينگ، زير ساخت‌ها، آلودگي‌هاي زيست محيطي و … از جمله هزينه‌هايي است كه به شهر تحميل مي‌شوند كه با گسترش دوچرخه سواري تا حدود زيادي كاهش پيدا كنند که علاوه بر كاهش اين هزينه‌ها، استفاده از دوچرخه موجب ايجاد تحرك و نشاط و در نتيجه سلامت براي شهروندان مي‌شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

mld

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×