» اخبار ایران و جهان » اخبار ورزشی » سرخ کردن ماهی شب عید
اخبار ورزشی

سرخ کردن ماهی شب عید

اسفند 27, 1392 009

این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند .

مواد لازم:

آرد یک پیمانه
پاپریکا  و زردچوبه از هر کدام نصف چایخوری
 پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:
بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال خشک کنید(pat dry).مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر فطعه ماهی را در ترکیب ارد زده و در حالی که  یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به ان بزنید تا ارد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل اردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

 

روش دوم :
در حدود یک قاشق چایخوری  زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد زارع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×